96 / 241122

Rotusyrjintää

Kuulostaa äkkiseltään valkoisen arjalaisen natsismilta. Niin sitä esitetään monesti televisiossakin. Mutta sitä se ei tällä hetkellä ole.

Tätä nykyistä rotusyrjintää eivät aja valkoiset arjalais miehet vaan intersektionaaliset feministit, sukupuoli-, seksuaali- ja värillisvähemmistöt. Intersektionaaliset feministit yrittävät syrjäyttää valkoisen heteromiehen ja nostaa kaikkiin hallitseviin asemiin intersektionaalisen feministin, joka syrjii valkoista miestä ja nostaa seksuaalivärillisvähemmistöjä.

Intersektionaalinen feministi yrittää syrjäyttää valkoisen miehen kaikesta.

Eräs esimerkki valkoihoisten rakenteellisesta syrjinnästä on Oscar palkinto. Oscar palkinnon saadakseen elokuville on tehty erityiset ”tasa-arvostandardilomakkeet” (oikeasti siis epätasa-arvolomakkeet), joissa valvotaan esimerkiksi sitä, että ”Vähintään yhden päänäyttelijän on oltava rodullisesti ei-valkoinen. Toissijaisissa rooleissa ei-valkoisia tai homoja on oltava vähintään 1⁄3 näyttelijöistä.” Jos lomakkeen vaatimukset eivät täyty, ei oscar palkintoa voi saada.

https://www.nytimes.com/2020/09/08/movies/oscars-diversity-rules-best-picture.html

Televisiosta katsoin hetken aikaa yhtä uutta Star Wars sarjan uutta elokuvaa. Ihmettelin sitä katsoessani, että mikä siinä elokuvassa oli oikein vialla, oli niin erikoisen oloinen elokuva. Tämä uusi Oscar vaatimus selittää asian, jonka hoksasin myöhemmin.