171  / 150823

Rasistisuutta valkoisia kohtaan

Arman Alizadin dokumentissa käsiteltiin Afrikan mustaihoiseen alkuperäisväestöön ja sen jälkeläisiin kuuluvien ihmisten vihaa valkoisia kohtaan. Dokumentissa kerrottiin valkoisten maanviljelijöiden ja Afrikan mustaihoiseen alkuperäisväestöön ja sen jälkeläisiin kuuluvien ihmisten konflikteista. Dokumentissa kerrottiin tapauksista, joissa Afrikan mustaihoiseen alkuperäisväestöön ja sen jälkeläisiin kuuluvia ihmisiä tulee yöllä valkoisten maataloihin, puukottavat valkoisen isännän, viiltelevät naisilta rinnat puukolla pois, polttavat silitysraudalla ja kuumalla vedellä ja heittävät lapset kylpyammeeseen, jossa on kiehuvaa vettä.

Afrikan mustaihoiseen alkuperäisväestöön ja sen jälkeläisiin kuuluvat ihmiset opettavat myös lapsilleen lauluja, joissa lauletaan”tappakaa maanviljelijät, tappakaa valkoiset”. Dokumentissa haastateltu Afrikan mustaihoiseen alkuperäisväestöön ja sen jälkeläisiin kuuluva ihminen sanoi aivan selvästi, että he ovat myös valmiita aseellisesti kaappaamaan maat maanviljelijöiltä.

Arman ja viimeinen ristiretki - Kausi 4 - Jakso 4 - 4 - Etelä-Afrikka - Farmimurhat | Ruutu

Ongelman laajuus ei käynyt dokumentista oikein ilmi. Laajuus tulee hyvin ilmi Benny Johnssonin twiitin ohessa esitetyssä videossa, jossa stadionillinen EFF puolueen jäseniä laulaa yhteislaulua ”ampukaa tappaaksenne, tappakaa valkoiset, tappakaa maanviljelijät”. EFF on siis Afrikkalainen äärivasemmistolainen miljoonan hengen poliittinen puolue. Mistään parin hashista polttelevan hörhön pipertämisestä ei siis ole kysymys vaan tällä äärivasemmistolaisella ja valkoihoisia tappamaan valmiilla puolueella on jo miljoona jäsentä. Afrikan mustaihoiseen alkuperäisväestöön ja sen jälkeläisiin kuuluvilta ihmisiltä.

Tässä on teille rasisteja. Olkaat hyvät. Tätä porukkaako nyt sitten halutaan Zuomi täyteen?Kuva 1. EFF kannattajia stadionillinen. Lauletaan yhteislaulua ”ampukaa tappaaksenne, tappakaa valkoiset, tappakaa maanviljelijät”

Benny Johnson Twitterissä: "Shocking video shows South Africa’s black party singing “kill the Boer (Whites), kill the White farmer” This is all downstream from the rotten secular religion of wokeness and CRT plaguing America today. You have been warned. WATCH. https://t.co/P4T8XqSjMq" / XKuva 2. EFF kannattajia stadionillinen. Lauletaan yhteislaulua ”ampukaa tappaaksenne, tappakaa valkoiset, tappakaa maanviljelijät”

Arman Alizad Twitterissä: "My 1 hour documentary on farm murders in South Africa with interviews from EFF, ANC and also victims of the brutal attacks. The hatred towards the white is immense. Regionally blocked, vpn needed if you watch outside Finland. #killtheboer #farmmurders https://t.co/lp5jRL0HI8" / X


Kuva 3. EFF kannattajia stadionillinen. Lauletaan yhteislaulua ”ampukaa tappaaksenne, tappakaa valkoiset, tappakaa maanviljelijät”

Kommentit 1. 120224Kuva 4. EFF puolueen "rytmirekka". Kappale on sama. "”ampukaa tappaaksenne, tappakaa valkoiset, tappakaa maanviljelijät”

(6) Julius Malema's black supremacists in South Africa want to kiII white farmers. This is real racism. - Haku / X (twitter.com)
Kuva 5. EFF puolueen mies Julius Malema kertoo, että "tappakaa valkoiset, tappakaa maanviljelijät" laululle on oikeuden lupa. Laulun laulamista on siis ilmeisesti käsitelty Afrikkalaisessa oikeudessa ja se on oikeuden päätöksellä hyväksytty Afrikassa.  Afrikkalainen oikeuslaitos ja järjestelmä siis sallii laulun laulamisen.


(6) m a s h è s h a 💨 X:ssä: "@elonmusk Go to the records of the court sir. https://t.co/ZHo3De6syk" / X (twitter.com)

Kuva 6.  Julius Malema kertoo puheessaan, että "et saa koskaan pelätä tappamista, vallankumous vaatii sitä ja jossain vaiheessa on alettava tappamaan ja tappaminen on osa vallankumouksellista toimintaa". Samalla videolla asepukuinen Afrikkalainen kertoo, että "he eivät ole vielä saaneet käskyä alkaa tappamaan valkoisia" "tässä maassa tulee vielä vallankumous, sen voin kertoa".  Video kuulostaa mustien vallankumous suunnitelmalta, jossa on tarkoitus päästä eroon Afrikan 4 miljoonasta valkoihoisesta ihmisestä. Suunnitteilla siis kansanmurha. Suunnilleen holokaustin kokoinen.

(6) m a s h è s h a 💨 X:ssä: "@elonmusk Go to the records of the court sir. https://t.co/ZHo3De6syk" / X (twitter.com)