311  /  190325

American Dream

Amerikka on hieno maa. Heillä on mahtava ja monipuolinen luonto, valtameriä, järviä, jokia, aavikoita, vuoristoa ja metsää. Heillä on mahtava ja monipuolinen teollisuus, joka hakee vertaistaan. Amerikkalaisten BKT on köyhimmässäkin osavaltiossa suurempi kuin monissa Euroopan maissa. Amerikassa on myös erittäin kova älyllinen osaaminen, joka näkyy patentointina ja teknologisena osaamisena. Osansa tässä teknologiasektorin tehokkuudesta on varmasti myös USA:n globaalisti toimiva tiedustelu.

Sitten se kolikon kääntöpuoli. Amerikkalaisilla on kolme suurta ongelmaa. Rotujännitteiden ongelma, heikommin menestyneiden köyhyysongelma ja sisäisen turvallisuuden ongelma. Amerikkalainen järjestelmä on selkeästi jaettu menestyjiin ja häviäjiin. Amerikka on hieno maa, jos olet terve, sinulla on paljon rahaa ja menestyt elämässä. Huono maa jos pärjäät elämässä huonommin. Pelkästään Los Angelesin kaduilla elää jo 45000 koditonta ihmistä. Amerikan vankilajärjestelmä on myös maailman huipputasoa siinä, miten paljon se ottaa vankeja sisään suhteessa maan asukasmäärään. Vankimäärä on siis maailman suurimpia. Huumekuolemat ovat lisääntyneet maassa viimeisen kymmenen vuoden aikana 60 prosenttia. Itsemurhien määrä on USA:ssa kasvussa. Se on esimerkiksi suurempi kuin Venäjällä.

Amerikkalaiseen tehokkuuteen eräs vaikuttava tekijä on se, että  maassa ei ole palkallisia vapaita ollenkaan muun maailman tapaan vaan  työntekijät työskentelevät ilman  palkallisia lomia. Sen lisäksi terveydenhuolto tulee järjestää itse vakuutuksien avulla ja ilman vakuutuksia kuolee sairauksiinsa.

Väestön polarisoituminen näyttäytyy yritysmaailmassa myös hieman erikoisesti. Pääsääntöisesti kaikissa amerikkalaisissa huippufirmoissa on intialainen toimitusjohtaja. Tämä näkyy myös selkeästi palkkatilastoissa. Intialaiset ovat palkkatilastojen kärjessä 120 000 euron tuloillaan. Valkoinen väestö ansaitsee vain puolet tästä. 65000 euroa. 

Onko Amerikan Dreamistä tullut Indian Dream? Se kyllä sopii juutalaisten sionistien suunnitelmiin täysin, ja USA:ssahan he vahvasti vaikuttavat.



Kuva 1. Amerikkalaisten yritysten toimitusjohtajia. Intialaisia.



Kuva 2. Amerikkalaisten eri kansallisuuksien tuloja.





Kuva 3. Huumekuolemat USA:ssa.





Kuva 4. Kodittomien määrän lisääntyminen Los Angelesissa.





Kuva 5. Vankimäärät eri maissa.





Kuva 6. Itsemurhamäärät eri maissa.





Kuva 7. Palkalliset lomapäivät eri maissa.