59 / 191022

Mitä tänään mietin?

Havaintoja feminismistä ja intersektionaalisesta feminismistä

Olen pitänyt feministejä ihan harmittomina tissinvilauttelijoina ja omaan sukupuolielimeensä hieman sairaalloisesti suhtautuvina vaginan piirusteluun fiksautuneina hörhöinä, jotka roiskuttelevat kuukautisvertansa naiseudestansa voimaantuneena milloin mihinkin. Nyt olen hieman lueskellut internetin ihmeellisestä maailmasta enemmän heidän aikaansaannoksiaan ja mielipiteeni on jyrkästi muuttunut. Feministit eivät todellakaan ole mitään harmittomia tissin vilauttelijoita, vaan vakava sisäisen turvallisuuden uhka, jolla on vaikutuksia myös maamme sotilaallisen koskemattomuuden turvaamiseen. He sortavat ja alistavat tarkoituksella ja suunnitelmallisesti mies sukupuolta, tuota sotilaallisen koskemattomuutemme perustaa. Agendaan kuuluu myös ydinperheen mitätöiminen ja yhteiskunnan peruspilareiden rapauttaminen. 

Tämä näkyy jo konkreettisesti syntyvyyden laskuna, miesten naisia kovempina vankilatuomioina, miesten pienituloisuutena, miesten syrjäytymisenä, poikien oppimisvaikeuksina, mielenterveysongelmien kasvuna, työpaikan saantiongelmina jne. 

Esimerkki 1:

Yliopistoissa estetään miesten hakeminen yliopiston työpaikkoihin. Miehiä palkataan vain, jos naiset eivät ole hakeneet paikkaa. Tämä vieläpä teknillisessä yliopistossa, johon miehet ovat luonnollisesti suuntautuneita ja kiinnostuneita. Tämä halutaan tuhota.

https://yle.fi/uutiset/3-10838696 

Esimerkki 2:

Yliopistojen oppilaskuntapuolueissa seksuaalivähemmistöt ajavat normaalit ihmiset, eli heterot tilasta ulos safe spacea ulvoen, jos kokevat uhriutuvansa (eli jäävänsä alakynteen).

”§47 Puolueen kaikissa kokoontumisissa ja tilaisuuksissa voivat FLINT-henkilöt (naiset, lesbot, inter-,nonbinäärit ja transihmiset) vaatia milloin tahansa ja ilman perusteluja turvatilaa (Safe Space) itselleen. Mikäli Safe Space ilmoitus on tehty, pitää kaikkien Cis- miesten lähteä pois huoneesta (tilasta)."

https://jungefreiheit.de/kultur/gesellschaft/2021/grune-safe-space/

Cis-mies on siis sateenkaariväen keksimä uusi termi, jolla tarkoitetaan normaalia mies heteroa, joka on biologista sukupuoltaan vastaavassa roolissa. Siis normaali mies. Kyseinen ylioppilaskuntapuolue siis määrittelee, että naiset, lesbot, inter-, non binäärit ja transihmiset, mitä nämä kaikki termit sitten edes mahtavat tarkoittaakaan, ovat normaalin heteromiehen yläpuolella. Puolue (Gras) ilmoittaa myös, että vain FLINT- henkilöillä on mahdollisuuksia päästä sen pääehdokkaaksi ylioppilaskuntavaaleissa.

Eikö tämä ole sortamista ja syrjintää jos mikä? Kuvittele tilanne, jossa ylioppilaskuntapuolue ilmoittaisi, että homolla tai mustaihoisella ei ole mahdollisuuksia päästä pääehdokkaaksi ylioppilaskuntavaaleissa? Mutta normaalia hetero miestä saa syrjiä?

Esimerkki 3:

Yliopiston pakollisella kurssilla opetetaan, että miehillä voi olla kuukautiset. Miehellä ei tietenkään voi olla kuukautisia, koska mieheltä puuttuu kohtu. He siis tarkoittavat oikeasti naista, joka on muuttanut sukupuolensa mieheksi, ja jolla edelleen on naisen sukupuolielimet, mukaan lukien kohtu. Siis jonkinlainen välimalli, ei mies, eikä nainen. Transvestiitti. Eli kyseessä ei ole oikeasti mies, vaan siis naispuoleinen transvestiitti, joka on lähtöperäisesti biologisesti nainen, jolla on siten myös kohtu ja kuukautiset. Oikea ilmaisu on, että biologisesti naispuolisella transvestiitilla voi olla kuukautiset, koska hän on lähtöjään nainen, eikä transitiota mieheksi ole hoidettu loppuun asti vaan jätetty kesken. Sukupuoli ei ole ilmoitusasia, eikä kromosomeja voi muuttaa ilmoituksella.

https://www.youtube.com/watch?v=iUsPrDsmRFw

Joakim Vigelius Twitterissä: "Osallistuin juuri yliopistoluennolle, jossa opetettiin "miehistä, joilla on kuukautiset". Tämän kyseenalaistettuani alkoi itku sensitiivisyydestä ja transfobiasta. Myös biologian tuntemukseni osoittautui "ala-astetasoiseksi", kun en usko miesten kuukautisiin. 1/4 https://t.co/i7ljdwhrVi" / Twitter

Esimerkki 4:

Feministit romahduttavat miesten kiinnostuksen koulutuspolun alkupäähän sotkemalla tekniikan koulutukseen pakollisena naisten käsitöitä, jotka eivät poikia kiinnosta. Tämän seurauksena ainetta ei halua opiskella tytöt eivätkä pojat. Teknologiateollisuuden vienti on Suomelle elintärkeää. Feministit romahduttavat tämän teoillaan.

https://yle.fi/uutiset/3-11031718
 

Esimerkki 5:

Feministit sotkevat esiopetuksen järjestämiseen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asioita, joka sekoittaa lasten mieliä, joka aiheuttaa mielenterveysongelmia ja pahimmassa tapauksessa koko identiteetin tuhoutumisen.

https://stm.fi/-/sukupuolten-tasa-arvo-varhaiskasvatuksessa-ja-hlbti-ihmisten-hyvinvointi-paateemoina-pohjoismaisessa-ministerikokouksessa

https://seta.fi/palvelut/asiantuntija-ja-koulutuspalvelut/kasvatus-ja-varhaiskasvatus/ 

Esimerkki 6 :

Intersektionaaliset feministit tekevät epänormaalista, seksuaalivähemmistöistä, normaaleja ja normaaleista, heteroista, epänormaaleja. Olen yrittänyt selvittää tätä intersektionaalista feminismiä ja sen sisältöä ja tarkoitusta. Tämän hetken käsitykseni ja ymmärrykseni mukaan, siinä syrjitään valkoihoisia heteroita ja korotetaan värillisiä ihmisiä ja seksuaalivähemmistöjä. Siis pääagendana on sukupuoli + rotu + seksuaalinen suuntautuminen. Jos tämän purkaa vielä alemmalle tasolle, niin kyseessä on siis miesviha + valkoihoinen + hetero. Eli siis viha valkoihoista hetero miestä kohtaan. Eli siis poikkeavan vähemmistön viha valtaväestöä ja kantasuomalaisia kohtaan. Heitä kohtaan, patriarkaattia kohtaan, joka on ottanut nämä vähemmistöt tänne syötettäväksi, vaatetettavaksi, asutettavaksi ja koulutettavaksi. Nyt intersektionaaliset feministit ja heidän muu hovinsa haluaa romahduttaa järjestelmän.

Intersektionaalisessa feminismissä normaali valkoihoinen, lihaa syövä, citymaasturilla ajava heteromies ja nainen ovat ilmeisesti hierarkiassa alimpana. Kyseessä on jonkinlainen uhri ja kasti uskonto, jossa on sitä parempi ihminen, mitä kauempana on valkoisesta lihaa syövästä hetero miehestä. Parempi ihminen teema käsittää tässä uskonnossa myös laajemmat puhe- ja paikallaolo oikeudet. Intersektionaalisessa feminismissä ihan tyypillinen retoriikka on, että valkoinen hetero ei ole oikeutettu edes kommentoimaan jotakin asiaa, sillä perusteella, että asian kommentoimiseen vaaditaan muunrotuinen seksuaalivähemmistön edustaja. Valkoinen heteromies saatetaan tässä uskonnossa ajaa jopa tilasta ulos, jos valkoisesta ja heterosta poikkeava sateenkaariväki kokee uhriutuvansa, eli jäävänsä alakynteen.

Tämä on mielestäni ihan sairas uskonto ja uhrikultti, jossa on käännetty koko ihmiskunnan historian ajan normit ihan päälaelleen.

https://rivienvalista.net/2020/07/10/viikko-intersektionaalista-feminismia-paljasti-vihervasemmistossa-kytevan-rasismin/

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006558259.html

https://timoeskola.wordpress.com/2020/07/03/intersektionaalisuus-ja-identiteettipolitiikan-vakiinnuttaminen-suomessa/

https://fi.wiktionary.org/wiki/intersektionaalinen_feminismi

Esimerkki 7:

Feminismiä ajava Naisasialiitto Unioni kehottaa sotkemaan lapsien päät, opettamalla kertomaan heille, että ”joillain tytöillä on pippeli tai pojilla pimppi”.

Ei ole.

Oikea kuvaus siis olisi, että biologisesti miespuolisella naista esittävällä tranvestiitilla voi olla pippeli, jos sukupuolenvaihdosta ei ole tehty loppuun asti ja biologisesti naispuolisella, miestä esittävällä transvestiitilla voi olla pimppi, jos sukupuolenvaihdosta ei ole tehty loppuun asti.

Se on ihan eri asia, kuin että pojalla on pimppi tai tytöllä pippeli.

Ja transmies ei ole mies, vaan transmies. Ja transnainen ei ole nainen, vaan transnainen.

Kromosomeja ei voi muuttaa. Sukupuoli ei ole ilmoitusasia.

https://twitter.com/naisunioni/status/1466709505014697988?lang=fi


Esimerkki 8:

HS 29.10.2022 Helsingin sanomien jutussa käsitellään yliopistojen keskustelu kulttuuria. Eräässä haastattelussa opettaja oli kertonut, että "joidenkin oppilaiden mielestä oli ongelmallista, että hän oli valkoihoinen keski-ikäinen Cis-mies"

Omasta mielestäni, valkoihoinen keski-ikäinen hetero mies on varsin normaali ja oletettu ihmistyyppi Suomalaisessa yliopistossa.

Edelläolevasta oppilaiden lausahduksesta voidaan vetää seuraavanlaisia johtopäätöksiä:

1) Jutussa mainitut oppilaat, olivat mainitusta opettajasta poikkeavia, eli värillisiä seksuaalivähemmistön edustajia.
2) Värilliset seksuaalivähemmistöä edustavat opiskelijat eivät ole tyytyväisiä valkoihoiseen hetero opettajaan.
3) Valkoihoiseen, keski-ikäiseen, heteromieheen siis kohdistetaan syrjiviä kommentteja, värillisten seksuaalivähemmistöjen taholta.
4) Värilliset seksuaalivähemmistöjen opiskelijat pyrkivät syrjäyttämään valkoihoisen keski-ikäisen hetero miehen opetustehtävistä
5) Värillisten seksuaalivähemmistöjen mielestä, valkoihoista keski-ikäistä heteromiesta saa syrjiä hänen työpaikallaan, hänen kotimaassaan.

Pohdin, että miksi jäädä tai tulla Suomeen opiskelemaan, jos ei halua valkoihoista hetero opettajaa. Esimerkiksi Afrikassa , Intiassa tai Kiinassa olisi suurempi todennäköisyys välttyä tälläiseltä tekijältä, jos se kerran häiritsee. Miksi värillinen seksuaalivähemmistön edustaja haluaa jäädä tai tulla Suomalaiseen yliopistoon valittamaan valkoisesta keski-ikäisestä hetero mies opettajasta?

Esimerkki 9:

IL 27.10.2022 "Eräässä oppilaitoksessa valkoihoinen opettaja joutui jättämään ohjauksen oppilastyössä, jossa oli vain tummaihoisia oppilaita – valkoinen opettaja olisi tehnyt tilasta “turvattoman”. Esityksen kutsussa luki erikseen, että valkoiset eivät ole tervetulleita."

Siis värillisiä ja seksuaalivähemmistöjä ei saa syrjiä, mutta valkoihoista miestä saa syrjiä?

Pystyykö kukaan kuvittelemaan esityskutsua, jossa sanotaan, että värilliset eivät ole tervetulleita?

"Poliittinen woke-aktivismi on lipunut akatemiaan – ja joissain oppilaitoksissa se on jo vyörynyt osaksi kaikkea toimintaa. Jos et laula kaanonin mukana, sinusta tehdään kanteluja, saatat joutua tutkintaan työpaikallasi, sinut pelotellaan hiljaiseksi."


Esimerkki 10:

Suomen kansankirkon, luterilaisen kirkon pappi ja valtion palkkalistoilla oleva virkamies. Helsingin yliopiston pappi. Niin ja intersektionaalinen feministi. Julistaa internetissä niin harhaisia tekstejä, ettei voi kun ihmetellä. Että voisi muka olla Isä, ilman että on mies. Ei voi olla. Isä on mies. Miehellä on kivekset, josta tulee siittiöitä, jotka kulkeutuvat kehosta ulos penistä pitkin. Siittiöitä käytetään naisen munasolun hedelmöitykseen. Isä on siis aina mies, ja vain mies voi olla Isä. Tämä opetetaan jo perusopetuksessa ala-asteella.

Miten on mahdollista, että yliopisto koulutuksen saanu Laura ei tätä tiedä? Harhaanjohtaminen taitaa olla tarkoituksellista? Tämän Lauran, joka nykyään on ilmeisesti hormooneilla kasvattanut viikset itselleen ja käyttää nykyisin nimeä Late, isänpäiväjulistuksen tarkoitusta voi vain arvailla. Ilmeisesti  tarkoitus on tuhota ja rapauttaa yhteiskunnan alkusolun, ydinperheen olemassaolo, kun kielletään miehen isyys. Samalla menee myös luterilaisen kirkon arvostus. Tarkoitus on ilmeisesti rapauttaa yhteiskunnan perusrakenteita. Lauralla onkin monta rautaa tulessa samaan aikaan. Isyys, äiteys, miehisyys, naiseus, uskonto, kirkko, pappeus, virkamiesmäisyys, vanhemmuus jne.

Laura on twitter esittelynsä mukaan luterilainen pappi LGBTIQA+ sateenkaariväelle. Ei siis ilmeisesti valkoisille heteroille? Eikö tämä ole taas sitä syrjintää, josta niin paljon puhutaan?Kuva 1. Laura joka haluaakin olla Late. Laura haluaa myös mitätöidä isän roolin ja oikeuden.


Esimerkki 11:
Kuva 1. Intialaisen feministin jakamia ohjeita.

Veera Vinod, intialainen feministi. Hän neuvoo naista, joka kantaa vieraan miehen lasta. Hän mm. kertoo, että naisen oma mies on velvollinen huolehtimaan vieraasta lapsesta, vaikka hän ei olekkaan oikea isä. Tämä feministi ohjeistaa hankkimaan feministiasianajajan miestä vastaan, jonka tulee vaatia mieheltä niin suuret elatusapukorvaukset, että tämän taloustilanne menee niin vaikeaksi, ettei hän pysty menemään enää uusiin naimisiin. Feministeille ei siis riitä se, että on pettänyt miestään, tullut raskaaksi vieraalle miehelle ja oma mies joutuu maksamaan elatusapua vieraan miehen lapsesta. Tämäkään ei feministille vielä riitä. He haluavat tuhota myös miehen tulevan elämän.

Lopuksi tämä feministi toivottaa vielä onnea taisteluun miehiä vastaan.

Esimerkki 12:


Suomalainen feministi ja hänen ajatteluaan avioliitosta, isän ja lapsen oikeuksista.


 
Kuva 1. Feministin pään sisäinen mailma.

Tämä kuvastaa hyvin monen naisen ja etenkin feministin päänsisäistä mailmaa ja ajattelua. Jos parisuhde miehen kanssa päättyy, niin sitten feministi kostaa sen isälle ja lapselleen erottamalla heidät, tai ainakin tekemällä kaikkensa isän ja lapsen suhteen tuhoamiseksi. Lapsi sotketaan osalliseksi aikuisten parisuhderiitoihin. Lasta käytetään vallankäytön ja voimankäytön välineenä, lapsen ja isän hyvinvoinnin kustannuksella. Lapsi ja lapsen mielenterveys kärsivät tässä kaikista eniten. Feministi rikkoo myös omat lapsensa parisuhdepuolisonsa kanssa riidellessään, kun feministi haluaa vetää  lapsensa mukaan omaan parisuhderiitaansa ja sen myrkylliseen  ilmapiiriin.

Tämä on erityisen vaarallista siksi, että perheneuvola, lastensuojelu, terveydenhuolto ja käräjäoikeus tekevät kaikkensa auttaakseen tässä. Nämä instanssit ovat miehitetty täyteen myrkyllisiä feministejä. Turha toivoa heiltä apua itselleen ja lapselleen häiriintyneitä feministejä vastaan. He tekevät suoraa ja saumatontä yhteistyötä feministisisariensa kanssa.


Esimerkki 13.Kuva 1. Feministin ajattelua.

Feministi näkee miehen vain oman parisuhteensa kautta. Hän ei näe lapsen isää, joka haluaa pitää yllä suhdettaan lapseen ja tavata häntä. Joskus persoonallisuushäiriöisten ja feministien kanssa, isän yksinhuoltajuus voi olla hyvinkin perusteltu vaihtoehto lapsen henkisen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Harmi vain, että feministien miehittämät naisten etuoikeuksien valvontaan keskittyneet organisaatiot (perheneuvola, lastensuojelu, terveydenhuolto, käräjäoikeus) tähän eivät kyllä suostu, sillä on feministien etu, että lapset pidetään äitien hallinnassa, vaikka nämä olisivat kuinka häiriintyneitä ja lapsen kasvulle ja kehitykselle haitaksi.

Esimerkki 14.Kuva 1. Feministin päänsisäistä mailmaa kuvattuna tekstiksi.

Minun mielestäni lapsi ei välttämättä tarvitse häiriintynyttä feministiä vanhemmakseen. Ideaalitapauksessa olisi hyvä, jos lapsella olisi molemmat vanhemmat jotka ajattelisivat lapsen parasta. Feministin kanssa tämä ei ikävä kyllä toteudu ja silloin saattaa olla parasta yrittää hankkia yksinhuoltoa lapseen. Suomessa tosin kaikki asian parissa puuhailevat tahot, esimerkiksi perheneuvola, lastensuojelu, terveydenhuolto ja käräjäoikeudet ovat miehitetty feministeillä, joten asia on perin vaikea käytännössä toteuttaa ja tästä syystä lapsi usein saakin kärsijän roolin joka vaikuttaa häneen loppuelämänsä ajan. Ja miksi pitää ajatella, että lapsi ei tarvitsisi isää. Kyllä lapsi tarvitsee molempia vanhempiaan ja myös isällä tulisi olla oikeus omaan lapseensa. Maksuvelvoitteen lisäksi.

Esimerkki 15.Kuva 1. Feministi haaveilee siitä, että miehet saataisiin elättämään feministit eron jälkeen. Tämänkaltainen ajattelu kuvastaa hyvin feministin asennoitumista mieheen. Mies on feministin silmissä lypsettävä pankkiautomaatti sen jälkeen kun sormus on pujotettu sormeen ja hankittu lapsi. Lapsi on feministille myös työkalu. Sitä voi aina kätevästi käyttää vipuvartena isän kiristämiseen.


Esimerkki 16.


Maria Nordin maalasi pääsiäismunan kuukautisverellään - katso kuva (iltalehti.fi)

Nordin kertoo Iltalehden artikkelissa maalailevansa omalla kuukautisverellään.

IL 29.3.2016 

”Silloin tällöin kastan pensselin kuukuppiin. Yleensä maalaan omakuvan tai oman logoni.”

”Nordin on lisännyt Instagram-sivulleen sekä blogiinsa kuvan pääsiäismunasta, joka on maalattu kuukautisverellä.” 

”Kuukautisverellä maalatussa pääsiäismunassa on juuri sopivasti ulottuvuuksia. Ja todellakin aion syödä tuon munan.”
 

Kuukuppi on siis elastinen kuppi, joka laitetaan emättimeen ja jonne kuukautisveri valuu. Sitä käytetään kuukautissiteiden korvikkeena. Siitä sitten vain verta pensseliin ja maalailemaan. Se ilmeisesti voimaannuttaa naisia kun, saa sotkea omalla kuukautisverellään. Ja sitten saa vielä syödä sen kivasti maalatun pääsiäismunan.Esimerkki 17.

Tosifeministi
Zoe Stavri leipoo leipää oman vaginansa hiivasta. Jepjep.

Feminist blogger boldly makes bread with yeast from her own vagina | Mashable


Another Titanic Violinist (@stavvers) / X (twitter.com)